logo2.jpg

Egyéni tanácsadás

Egy jól működő konzultációs folyamat két szakember közös munkája. A kliens tartalmi szinten szakértő az életével és saját élményeinek jelentésével kapcsolatban, míg a konzultáns szakértője a folyamatnak.

Te hozod a problémát, én segítek felszínre hozni a meglévő erőforrásaidat. Segítek megkeresni a csomópontokat, az ismétlődéseket és segítek új nézőpontból rátekinteni ezekre. Együtt megtaláljuk mi az ami visszatart és mi az ami elmozdít majd innen. Közös célunk, hogy megértsd és elfogadd önmagad, hogy közelebb kerülj a világra nyitott, a tapasztalatokkal rugalmas, önazonos Énedhez.

Módszerek

Az egyéni konzultációs folyamatokat a másfél évtzedes segítői munka tapaszalatával, a Rogersi személyközpontú megközelítés alapjain, kognitív viselkedésterápiás módszerekkel támogatva vezetem. A központban a gyógyító beszélgetés áll, amit - ha szükséges - otthoni feladatok, tesztek, relaxációs gyakorlatok egészítenek ki. A konzultációs alkalmak 60 percesek, jelenleg online, ZOOM-on zajlanak. Az első találkozásunk előtt telefonon röviden átbeszéljük a közös munka kereteit, alapjait. Legtöbb esetben a heti rendszerességű találkozás a javasolt.

teton-ff.jpg

Rólam

Varga Dániel vagyok, kognitív viselkedésterápiás konzultáns. Másfél évtizede dolgozom segítő szakemberként, csoportokat vezetek, tréningeket tartok és harmadik éve viszek egyéni konzultációs folyamatokat. 

Végzettségeim:

 

 • CBT konzultáns, 2019-2021 (VIKOTE Kognitív és Sématerápiás Központ) 

 • Mediátor, 2014-2016 (Pázmány Péter Katolikus Egyetem)

 • ASAP-Training Project Master Trainer, 2021 (European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction)

 

Tapasztalataim segítő szervezeteknél:

 • Nap-Kör Mentálhigiénés Alapítvány

 • Kék Pont Drogkonzultációs Központ

 • Drogprevenciós Alapítvány

 • Köztes Átmenetek Nonprofit Kft. - KONKÁV Alapítvány

Problémák, fókuszok

Jellemzően az alábbi témakörökkel dolgozom:

 • elhúzódó konfliktusos helyzetek megoldása (munkahely, magánélet)

 • kapcsolati, párkapcsolati nehézségek

 • életvezetési nehézségek, önismereti kérdések

 • tartós stressz, szorongás

 • problémás drog, alkohol, szerencsejáték, pornó stb. használat

Munkámat előítéletmentesen, bármely nemű, korú, vallasú, etnikumú vagy szexuális beálíltottságú emberrel ugyanúgy végzem.

Szupervízió

Hogy folyamatosan magas minőségben tudjam végezni a munkámat, szigorú szupervíziós folyamatban veszek részt a Nap-Kör Egyesületnél, valamint rendszeresen képzem magam. Jelenleg sématerápiás konzultánsi képzésben vagyok. 

Díjazás

A 60 perces konzultációs alkalmak díja 10.000Ft, melyről számlát állítok ki. Jelenleg csak online dolgozom.

Az ülések időpontját ha módosítani szükséges, azt legkésőbb 24 órával előtte tedd meg, ellenkező esetben azt az alkalmat is kell fizetni.

Kapcsolat

Elérhető vagyok telefonon és emailben, illetve a lenti űrlapon keresztül is. A kapcsolatfelvétel még nem elköteleződés. Fontos, hogy a legmegfelelőbb szakembert találd meg a problémádra, így miután átbeszéltük telefonon aktuális helyzetedet, elképzelhető, hogy másik szakembert javaslok, esetleg te érzed úgy, hogy még további lehetőségeket keresel.

06703100081

varga.daniel@koztesatmenetek.hu

fb.com/vargadaniel.konzultacio

Köszönöm a leveled, hamarosan válaszolok!