top of page
  • Writer's pictureKöztes Átmenetek

Négy hét Dombóváron

Május közepétől közel egy hónapig, 20 nyitvatartási napon át volt látható a kiállítás Dombóváron, a város központjában, a művelődési ház Majoros galéria termében. A jó szervezésnek köszönhetően szinte végig telt házunk volt, több mint 50 csoportot, közel 600 látogatót fogadtunk. Jártak nálunk iskolai csoportok a város minden részéről, a helyi ellátórendszerben dolgozó szakemberek, az önkormányzat területtel foglalkozó munkatársai, de volt kaposvári kollégiumi csoportunk és saját érdeklődésből jelentkező baráti társaságunk is. Az egyik legizgalmasabb csoportunk talán pont ez utóbbi volt: két középkorú házaspár, ill egy barátjuk valamint tőlük függetlenül két egyetemista korú fiatal. Nagyon izgalmas volt látni, moderálni a generációk találkozását, figyelni ahogy megbeszélik a "felnőttek" a "mai fiatalokkal" a szerhasználat egyedi jellemzőit, ahogy felismerik a hasonlóságokat, megértik a különbségeket és nem utolsósorban pedig megtanulják a szlenget.


A megjelenésnek lehetőséget adó pályázathoz kapcsolódóan egy nyitó és zárórendezvényre is sor került, ahol érdekes, releváns szakmai előadásokkal, zenei programmal indult illetve fejeződött be ez a négy hét Dombóváron.


Nagyon köszönjük a meghívást, a szervezést, a figyelmet, a rugalmasságot és kiemelten köszönjük a látogatóknak az aktivitást, a vitákat, a közös munkát. Reméljük még lesz lehetőségünk találkozni!A kiállítás helyszíne, a Tinódi Ház

bottom of page