top of page
  • Writer's pictureKöztes Átmenetek

KONKÁV audió - nyertünk!

Updated: Feb 21, 2019

Minden várakozásunkat felülműlóan, 1.040.000Ft-al támogatták az adományozók tegnap az ÉlőAdás-on a KONKÁV és a Common Vibe közös projektjét, a KONKÁV Audiót!



Elmondhatatlanul hálásak vagyunk mindenkinek azért az estéért, fantasztikus élmény volt résztvenni benne. Köszönjük a támogatóknak a nagylelkű felajánlásokat és a bizalmat, köszönjük a gratulációkat és az új kapcsolatokat, közös terveket és jó beszélgetéseket! Köszönjük a Ferencvárosi Közösségi Alapítványnak a több hónapos szervezést, a felkészítést és ezt a felemelő, nagyszerű estet!

Köszönöm a Common Vibe Egyesület és a Konkáv Közösségi Tér stábjának az eddigi közös munkát, nélkületek nem jutottunk volna el idáig! És persze nagyon köszönöm Márkónak, Lacikának és az összes konkávos gyereknek, hogy vagytok és, hogy ilyen jók vagytok. Ez a siker, ez a támogatás és ez a munka alapvetően nektek, rólatok szól, szuperjók vagytok!


Röviden a projektről:

A KONKÁV Audio egy zenei tehetséggondozásra és közösségfejlesztésre épülő, első körben fél éves program. Januártól elindítjuk a hétfő közös zenélést a Common Vibe Egyesület zenészeivel, zenei mentoraival kiegészülve. A közösségi térbe járó gyerekekből együtt zenélni tudók közösségét, egy zenekart hozunk létre. Írunk saját számokat, készítünk feldolgozásokat és májusban Ózdon, a Várkonyi Csibészek stúdiójában rögzítjük azt. Az útról és a stúdiózásról és a Csibészekkel való közös zenélésről roadmoviet, videoklipet forgatunk, júniusban pedig közös koncertet ad a két zenekar. Innen pedig meg sem állunk a Nagyszinpadig!




bottom of page